lördag 26 april 2008

Fabric Paper eller Paper Fabric

Ibland så sägs det vara Collage, ibland Vintage eller Chabby Art, men också Fabric Paper eller Mixed Media. Egentligen spelar det nog ingen roll vad man säger men roligt är det!
Jag har valt att kalla allt inom denna gren för vintage och Shabby Art och detta för att det är scraps (restbitar av alla mina projekt) men också andra material som ingår i Mixed Media.
Det är också collage och samtidigt så är det Fabric Paper. Kort och gott kan man säga att det är "gränsöverskridande" och genom detta så blir det placerat i många olika fack.

Om jag skall göra något av det ännu vet jag inte, men en sak vet jag jag skall göra några tester till. Många av uttrycken blir ju på engelska/amerikanska genom att dom ligger lite "före" oss på detta. Det är stort både i England och USA.

Mycket av det som kommer är också sådant som vi gjort tidigare, men idag gör man kanske samma saker men på nytt sätt. Vi blandar olika material, blandar olika tekniker och ibland blir det bra och ibland åker det i papperskorgen. Men det är roligt och spännande att vidga mina vyer och våga testa.

3 kommentarer:

Solange Bonnet sa...

Beautiful! I like it!

Gunnels blog sa...

Det ser riktigt fint ut!

paru's_circle sa...

please tell us how this was made in english
its awesome!!