torsdag 10 april 2008

Mixed media, "nyckeln till världen"

Ibland funderar jag över oss svenskar i förhållande till omvärlden och då andra länder.
I bloggandets värld är det en mer aktiv värld, här kommenterar man, här berömmer man när man/jag känner för det, här vågar man/jag skriva både svenska och rättstavad/felstavad engelska.

Vad är det som gör att vi svenskar inte gör samma sak. Är vi "smygtittare" som inte vågar? Tänk så kul det hade varit om fler av er som både tittar in och läser detta och andras bloggar med samma intresse som mitt, öppnade en blogg och visade era konstvärk. Det är verkligen en helt ny värld som öppnar sig. Ta hjälp, testa, vi kan inte misslyckas, bara lyckas. Min bestraktelse idag handlar om att VÅGA att TA MOD till sig och GÖRA.

En av mina deviser är nämligen; "att lära utan att göra är som att älska utan att röra" Så till dagens bild. Det är en Mini-ARt-Quilt i Mixed Media. Både gamla och nya tyger. Likaså utsmyckningarna. Jag kallar den nyckeln till världen för det handlar ju som sagt att våga både göra fel och testa, men också inte alltid veta. Jag har dessutom ett antal nycklar som jag inte riktigt vetat vad jag skall göra med (300 st) och även detta är arvegods.

Så kom igen nu, jag önskar fler svenska bloggare inom min värld. Gunnel och Eva Scrap, men också Indigo som alla är nyfikna som jag upplever det. Ni hittar adresserna till dem, vid sidan om min blogg.

4 kommentarer:

Gunnels blog sa...

Underbart! Jag gillar också nycklar, det är något visst med dom! Symbol för så mycket!

Ulla sa...

Nyckelbilden är vacker, och jag tycker om historierna som hör till dina tavlor.
Det där med svenskarna och 'smygtittare' osv. - det är nog så att här i virtualvärlden kan vi alla visa just den sidan av oss som vi vill. Och i verkligheten är vi blyga och iblnad på dåligt humör. (Gäller också oss finnar och många andra!)

Viola sa...

Gorgeous work! So wonderful! :-)

annicka sa...

Vi kan väl få kalla oss gäster i ditt virituella galleri? Så många otroligt inspirerande texter och bilder du har skapat. Det är mycket värt att få tillgång till.
Fast jag har en blogg på gång...åtminstone i mitt huvud...
Annicka i Kolmården
Här är mina bilder...:
http://www.flickr.com/photos/57292229@N00/