måndag 5 maj 2008

O-innerlig glädje och en hel del "minnen".....!

Ibland så finns det bara där. Ibland så vet jag inte vad det blir. Ibland så är det en test och ingenting mer. Jag lovade mig själv att inte ha en massa lösa lappar, göra något av mitt morsarv. Jag har följt linjen sedan dess och då påbörjade jag min resa. Året var 2005!

Det medförde en massa tankar, otroligt många minnen, massor av sybehör ett arv från mammas affär (handarbetsaffär), och jag lovade mig själv att:

-vara rädd om min tid och bara göra det som jag verkligen vill

-samla på de erfarenheter som fanns

-samla på glädje och positiva saker

-göra sådant som bidrar till att min livskvalité förbättras

-tillföra mitt liv mer "o-n"

Detta har jag försökt följa nu i snart fyra år och under tiden så kom jag också på att jag älskar "tankestreck" (-) som får mig att tänka efter!

Jag älskar också den lilla bokstaven "o" som ger de mest o-troliga, o-vanliga, o-beroende, o-beskrivliga, o-blyga och o-bundna upplevelser för att jag skall hålla i mitt minne glädjen av "jag kan och livskvalité".......

3 kommentarer:

Gunnels blog sa...

Så mycket vackert du gör Ewa-Christine!Man ser verkligen att du har flow nu!

S sa...

O, den här gillar jag!

/Sigrinn - in my line of sight

annicka sa...

Det är så härligt att titta in i din blogg med jämna mellanrum - du är generös med att dela med dig av både skapesler i ord och bild. Som en fin presentbok att titta i då och då och bli glad av eller att bli inspirerad av...