onsdag 18 juni 2008

Fantasi eller Fantasy..........!

Fantasi är fantastiskt, eller hur? Fantasin är ju förmågan att föreställa sig saker som man inte har upplevt. Att "hitta på" och denna förmåga har vi alla mer eller mindre. Blandar vi fantasin med kreativitet, som handlar om förmågan att komma med idér så kan vi få fram bilder som ser ut som någonting eller som är fantasibilder som vi med vårt öga inte kan uppleva som bild, men det kan genom vår fantasi bli en riktigt fin fantasibild.

Bilden idag är en fantasibild, en sagosko, eller vättesko, men tittar man noga så kan det bli en "samesko" ni vet en sådan där i läder (ibland med näbb mitt fram). Det är ett pågående projekt som inte fått så mycket mer än sin sko i dagsläget. Även denna skall ligga till sig - tills jag hittar avslutet med bilden.

Snart är det sommarlov, det är inte många dagar kvar. I morgon och övermorgon, sedan väntar en lång, härlig, ledighet.................................!

1 kommentar:

Lillemor sa...

Glada färger o söt sko! Påminner mig om barbarnet Leonoras söta skor.
Ibland ser speciellt barnskorna ut som smycken!Jag fotograferade ett par från första julen - ska se om jag hittar bilden; då ska jag ägga upp den på min blogg!