tisdag 19 augusti 2008

En enda "inch"

Snart är dom klara - i den gröna färgen. En efter en så växer dom fram. Det är som att pussla med lappar för att se var just denna lilla skall få sin plats.
Det är precis samma sak som med "livet" här pusslar vi samman små händelser, upplevelser och sedan så har livet fått en viss riktning.

Idag har jag funderat på insikter och erfarenheter hur de vävs samman. Insikter gör jag när jag får en djupare förståelse av underliggande orsaker, eller hittar samband som är grundade på medvetet tankearbete. Erfarenheterna får jag genom att jag gör något, antingen arbetsmässigt eller av praktisk natur. När jag blandar insikter och erfarenheter så kan det bli både intressant och lärorikt.

Insikterna jag fått när jag gjort alla dessa små inchies är att jag tycker det är roligt att även här experimentera och se mångfalden komma fram. Erfarenhetsmässigt så finner jag nya vägar att göra mina övriga textila arbeten genom att skapa dessa små "tingestar". Nästa bild på de gröna små inchisarna blir när alla är klara, och det dröjer nog inte så länge.

1 kommentar:

prettywithribbons sa...

this is so very cute! I can't read what you wrote, but I like how it looks. :)