måndag 1 december 2008

Att göra något viktigt.................

Detta skall vara en julduk.........som jag givit bort. Här finns massor av minnen, massor med glädje insytt. Här finns "snusnäsdukar", någon julduk, julgardiner, ja massor av tyger som varit någon annan stans än just i denna duken.

Men det var också ett sorgearbete insytt, som var viktigt att göra. Min bästa väninna avled och det var genom denna duk till hennes son, som jag bearbetade sorgen. Idag när jag ser kortet så vet jag att jag kommer alltid att sakna henne lika mycket. Vänner är något speciellt, vänner som alltid har ett öra, som kan lyssna, som bryr sig. Men framför allt delar både glädje och sorg.

Jag tänker ofta tillbaka på alla de år som vi delat..............studier, resor, kultiverade tillställningar, juldagar, födelsedagar (vi fyllde på samma dag dessutom och hade namnsdag även det på samma dag), men också allt arbete som vi gemensamt har gjort. Det är med glädje jag ser att det är mycket att minnas. Men det har tagit tid.

Dagen idag är alltså en lite speciell dag för mig, jag har nått ett mål...............ett personligt mål och jag hade önskat att Eva varit med! Men det kanske hon är iallafall.......................

3 kommentarer:

Gunnels blog sa...

det tror jag att hon är ........

Så fin bild, var har du tagit den, ser ut som bakgrunden är på en julmarknad !

ewa-christine sa...

Nordgården.........mitt favisställe!!

Lillemor sa...

Duken är jättefin. Minns när du berättade att du skulle göra den av minnen från Eva.