lördag 27 december 2008

Hej mitt "vinterland"..................

Nu är den andra vintertavlan också ramad och klar. Det känns härligt att färdigställa och se resulatat av flera timmars arbete. Nu är det ett broderi kvar och det skall bli en artquilt har jag bestämt mig för.

Jag har funderat en hel del över färger de senaste 1,5 åren. Vilka färger jag arbetar i, vilka färger jag älskar att titta på och vilka färger som jag omger mig med. Både när det gäller kläder och hemmet. I mitt tidigare arbete så arbetade jag också med färger, men inte på samma sätt. Det var mer hur färgerna i våra organisationer kommunicerades ut till anställda, kunder, och konkurrenter. Idag är det mina personliga färger som jag har inom mig, och som jag vill ha omkring mig.

Ni som följer min blogg och mina bilder på flick http://www.flickr.com/photos/25498274@N04/
ser helt klart "mina favoriter" som jag hela tiden återkommer till. Och då frågar man sig varför??

Jag tror personligen att varje människa har "sina färger" men att vi inte så ofta reflekterar över detta. När vi börjar tänka efter så visar sig mycket som vi inte kanske med en gång tänker på. Jag bor i ett vitt hur, har två vita hundar........tex. Jag älskar blått och vitt, blått, vitt och rött. Jag älskar vitt, svart, rött, grönt, blått och gult..............vinrött är härligt, likaså gammalrosa. Skogens gröna färg och havets böljande blåa, med vitt skum!

För mig har det blivit så naturligt att känna färger genom tidigare arbete att jag även har med mig det nu in i mitt nya liv!

Jag vill alltså önska God Fortsättning på julen, och hoppas att ni går mot härliga mellandagar med många olika färger runt er!

2 kommentarer:

Jane S sa...

God Fortsättning! Hoppas du har haft det bra.
Fantastiskt vackert vinterbroderi du har gjort!
Hälsa "din" Nils att han var jättebra! Det är så roligt när de får möjlighet att vara med så där, det kan bli början på en rolig tid.

Eva i Stäket sa...

Ja man ser helt klart i din blogg att du gillar vitt, benvitt, creme...
Jag tar med lite olika garner som du kan klämma på och mysa med i Göteborg.
Vi ses!!