onsdag 21 januari 2009

Alla mina "ändar".......................

Återbruk, spara, bra att ha, kanske kan komma till användning, släng inte!!!!!!
Känner ni igen er. Jag är uppfostrad av "spargenerationen" och min mamma sa. Släng inte garnstumpen som blir över. Den kan komma till användning.
Vilken otrolig användning mina "ändar" har genom dagens bild. Jag blir så glad när jag ser högarna. Så mycket roligt jag gjort, så mycket saker jag skapat och så mycket tankar jag vävt in i mina arbeten.
Kanske jag kommer att fortsätta spara mina "ändar" eller någon dag göra något av dem. En massa trevliga tips har jag fått från "flickr" där jag har mina foto som fakstiskt tål att tänkas på.
Ett beslut som jag fattat är att jag än så länge fortsätter att spara och samla på det som blir över i små garnändar...................

5 kommentarer:

Lillemor sa...

Hahaha - jodå det känner jag igen. Min mor sparade på allt! Även om hennes samlande gick till överdrift, så hade hon i princip rätt. Vår miljö tål inte att vi bara slänger o köper nytt. Återbruk var ordet!

med nål och tråd sa...

Jag lästa kommentarerna på flickr, det låter ju som att du måste testa det där! Jag vet en som samlade på garnstumpar och tygspill från yllebroderier. Hon brukade lägga en tuss/hop med garnrester på tjockare papper, sy kors och tvärs på maskin, och sen göra vykort av dem. Jag tyckte hon var galen som sparade, nu vet jag att hon inte är ensam ;)

annicka sa...

Jag tänker på alla tappade trådar och livets olika trådändar som vi drar i, tappar och återupptar. Den röda tråden som vi följer och som skapar mening i tillvaron...

Kram

Veronika sa...

Haha..ja det är ju tur att det är alla dina ändar..så det inte är dina ändor...ler... Nu var ju jag rolig...;-)

Veronika sa...

Glömde ju att säga att sitter man tillräckligt länge och betraktar dina "ändar" så kan man få till olika formationer av dem :-). Men vackra färger av något så obetydligt...som då blir betydligt!! Kram till mamsen....