tisdag 6 januari 2009

Jag börjar förstå..........................

Ja så är det, jag börjar förstå att min samlande och mitt skapande hör samman. Jag ser det tydligare och tydligare. Lappar, tyger, knappar, sybehör, spetsar, garner, silke, allt hör ihop. Jag är lyckligt lottad som har sparat allt, men det fanns väl där i bakhuvudet, släng inte, spara!!
Mina "antika nöjen" som jag kallar samlandet, är tillsammans med broderierna, quiltarna, Mixed-Median ett uttryck i Crazy Art!
I år kan jag alltså verkställa hela min verkstad, min atelje, min målarverkstad, min studio och mitt stora Workhoprum. Det börjar ta form och jag hoppas vara klar innan sommaren. Jag har samlat min litteratur som jag haft lite varstans i huset, jag har samlat alla mina "samlingar" av olika slag som även de varit spridda lite varstans. Detta är mitt "äventyr i antika nöjen med Crazy Art" och vi får se vart det hela tar vägen. Jag har tiden framför mig................!
I går berättade ett av mina barnbarn att hon börjat virka, vilken glädje, så nu skall vi plocka ibland alla garnerna och jag hoppas att jag kan väcka något som skall spira i många år!


4 kommentarer:

annicka sa...

Det ska bli så spännande att få följa din resa in i din "nya" atelje. Det finns en mening med allt är det många som säger...kanske inte bara ett uttryck som man säger ibland - när det gäller dig ligger det nära att tro att det är så.

Tänk att du har inspirerat ett barnbarn till att virka!

Gunnels blog sa...

Ja helt klart är det så, att allt har en mening, och förr eller senare kommer det man sparat till användning, eller man kanske skaffar något som man inte vet varför men så småningom visar det sig varför. Om man bara följer sin inre röst, och skapar utifrån den !!!
Så kul med barnbarnet som virkar !!

ewa-christine sa...

Tack Gunnel och Annika för era glada tillrop. Det är alltid lika kul att hälsa på er och se vad ni håller på med.
Sköt om er och ha en bra kväll.

Lillemor sa...

Trevligt med virkande barnbarn - vi har haft ett här halva veckan. Josefin, snart 11 år, Rolfs äldsta.
Måste vara skönt att börja få ordning på dina tillgångar där nere i källarvåningen!Du får väl öppna mammas sybeörsaffär där igen!
Jag hittade förresten ett gammalt örngott, som nog skulle falla dig m.fl. textilare i smaken! Ska lägga upp det på min blogg ikväll.
T.o.m. jag (som INTE är textilt begåvad) tappar andan lite...