torsdag 29 januari 2009

Mentalt broderi..................Det är fantastiskt att kunna överföra en kunskap till en annan. Som "mental tränare" har jag arbetat sedan 1991 aktivt för att lära människor använda och praktisera "den mentala träningen".
För mig är det en teknik som måste läras in och det tar tid!
Bortsett ifrån detta så kan man både utöva och praktisera mental träning på många områden i livet. Bland annat så har jag skapat fyra (4) mentala bilder till dagens betraktelse.
Dessa fyra bilder är gjorda i den ordning som du ser dem, alla fyra har en "egen bild" som jag assosierat till när jag skapat mina mentala broderier.
Det är inte alls säkert att du och jag ser samma saker, men det är intressant att se hur jag kan använda en kunskap och överföra det till något helt annat.
Det är alltså fyra stycken personliga målbilder som jag har skapat och det var mycket spännande att göra dem.4 kommentarer:

Gunnels blog sa...

Så vackra målbilder du har !!! jag gillar den andra bäst!

Mimi sa...

Skulle vara intressant att höra mera om din mentala träning. Det är klart att vi inte ser på samma sätt på dina broderier. De silas ju genom vars och ens personlighet före man bildar sej en uppfattning. Vackra är de i varje fall.

Murgelchen94 sa...

Wonderful, only wonderful.
LG,
Helga

solange bonnet sa...

It is a wonderful piece.