måndag 2 mars 2009

Från stiltje till fullt ös.....................
Så stod jag still ett bra tag.....................för att ta tag och färdigställa och skapa av det som låg på arbetsbordet.
Resultatet blev detta!!
Den vita Mini-Art-Quilten är från min mammas gamla dukar som var så söndertvättade att det inte fanns mycket kvar. Jag har sparat det som jag såg var någolunda helt.
Sedan så låg det en hel del småbitar och skräpade vid sidan om mig när jag arbetade, så fick dom en helhet och blev en Mini-Art-Quilt även detta. Broderiet var ett som jag gjort för länge sedan men fick en tillhörighet som en lapp i quilten.
Den översta Mini-Art-Quilten var experiment/övningar i tryckkonst på tyg. Så fick de också bilda en Quilt.
Alla tre färdigställdes under helgen.
Det är ganska intressant att från ha stått helt still......................så ökar kreativieten, och så är jag igång igen med nya projekt.
Jag skall ha min utställning i augusti i år alltså den 22 augusti 2009. Det bådar ju gott att jag har fått tillbaka min "flow" och känner att det känns bra. Under lång tid så har jag känt att jag inte kommit någon vart. Känt att jag inte haft utlopp för den kreativa delen av mitt skapande av olika anledningar. Men nu har lusten kommit tillbaka, känslan finns här och glädjen att utforska och hitta olika möjligheter och lösningar.
Det skall bli spännande att se vad som händer från nu till augusti - det är bara att ge mig hän!!


3 kommentarer:

Mimi sa...

Så fint att du kommit igång igen! Man är själv så mycket nöjdare med livet just i sina skapar perioder! Verkligen vackra verk!
Jag måste ännu berätta att ordverifieringen för den här kommentaren var fliti, och det passade ju just när du varit flitig!!!

konnykards .. Musings of a Senior Citizen sa...

I can't read your blog, but you know from Flickr that I love all your work!
Thank you for popping into my blog, Connie.

ewa-christine sa...

Tack Mimi för dina värmande ord and thanks Connie for comments!!