tisdag 16 juni 2009

Kantad, färdigställd, avslutad.........


Ibland tar saker och ting längre tid än man tänkt sig. Ambitionen finns, viljan finns men omständigheterna gör att det inte blir som vi tänkt. Nu är den kantad och klar med både upphängning och dekorationer. Art-quilten skall med på utställningen den 22 augusti.
Det skall bli så KUL. Jag har då "tänkt" visa alla mina vita arbeten.
Var det blir?
Jo nu kan jag tala om det" I Särö, intill golfrestaurangen det är det gamla "sädesmagasinet" från 1700-talet. Start klockan 12.00.
Viss "reklam" kommer att sättas upp, och informeras, men jag hoppas att det går från mun till mun. En del aktiviteter kommer också att vara samtidigt, så jag ser fram emot att förgylla denna dagen.
Efter så långt planerande, så närmar sig målet otroligt fort. Men innan dess åker vi till Ecuador i nästa vecka. Det skall bli spännande.
Målsättningen har varit att visa "mitt vita liv" och då främst mina vita arbeten i form av broderier, quiltar, mini-art-quiltar, quilties och lite mer från mina "antika nöjen. Syftet har varit att visa min familj, vad jag sysslat med, samt barnbarnen. Men också nära och kära, vänner och obekanta. Jag har haft "bilden" klar för mig så länge i min tanke, att ibland känns det som att det är över och klart. Någon har sagt att vägen dit (till målet) är det som räknas, och kanske kan jag hålla med. Så mycket fantastiskt roligt jag varit med om under denna tid sedan jag bestämde mig för många år sedan att ha utställningen. Så fort det gått och så avlägset det var då.
Nu fortsätter jag att göra färdigt de som finns att göra färdigt i det vita. Och jag kommer att skriva några dagar till på bloggen. Men sedan bär det av till Ecuador!

3 kommentarer:

Such a Wondrous Place this Faery Space sa...

Gorgeous! Blessings.

ewa-christine sa...

Thanks Amy..........

Lenna Andrews sa...

beautiful, ewa-christine! I am so glad you are going to show your art quilts : ) lenna