torsdag 30 juli 2009

Från ett foto till en liten "art-quilt"!


Så tog jag tag i "projektet" överför bilder. Jag har en hel del förbertt för detta, men inte haft varken tid, ork eller lust. Men nu så känns det både spännande och kul. Vissa saker måste ligga till sig.

Jag har lärt mig så mycket genom att försöka vara "livsautodidakt" bland annat att livet är en skola och för mig också mer eller mindre ett "livs-projekt". Men det är absolut ett "gör-det-själv" projekt också. Ingen annan gör det för dig.

Eftersom jag är projektledare i detta projekt har jag både stor påvekan, men jag kan också styra en hel del.

Eftersom jag väljer, och väljer helt frivilligt så kan jag både välja till och välja bort.

Jag har försökt investera en hel del i mitt "humor-konto", mitt "skratt-konto" och mitt "glädjekonto". Det går bra nästan jämt, men så ibland så är det svårare. Det blir inte alltid som man tänk. Då är det bra att ha ett konto som jag kallar "mina valmöjligheters konto". I det har jag investerat på alla upptänkliga sätt. Här har jag också människor som kan ge mig "påfyllning" och det behövs många gånger.

Investeringar skall också underhållas, utan underhåll ingen tillväxt.

I Mitt Vita Rike är allt tillåtet och allt möjligt..............vilket rike!!

3 kommentarer:

CAROLYN SAXBY sa...

Hello Christine, thank you for visiting me. I shall look forward to seeing what you make with the technique. I love your work and your blog and flickr photos

Love
Carolyn
x

Gunnels blog sa...

Ser bra ut! vilken tekink till fotoöverföring har du använt?

ewa-christine sa...

Tack gunnel, jag tror det heter fototransfer!