torsdag 16 juli 2009

Harmoni sprider sig...........................
Energi och harmoni skapar "tros-viss-het" och ger både energi och harmoni. Men också övertygelse. Motståndskraft mot yttre tryck om det skulle behövas. Min kreativitet har flödat hela sommaren och jag har känt öppenhet och tillit!
Eftersom jag har fått "tal-förbud" så måste jag vara tyst. Att skriva hela tiden till min omgivning är lite tidsödande, så resultatet blir skapande!!
Det har också lett till att jag funderat över ordet "intraprenör". En intraprenör är en som självständigt skapar och jag är helt klart en "intraprenör" och en stolt sådan. Helt klart är det därför jag känner en sådan vitalitet också!
Jag har också tänkt på att "lära mig bygga på andras idéer" att vidarutveckla egna och andras idéer också är utveckling. Någon har sagt att han eller hon inte upptäcker någonting utan återupptäcker, och det är också intressant. Det handlar inte om att "stjäla andras idéer" utan försöka göra dem bättre inför sig själv.
Vår potential är enorm om vi tillåter oss detta. Det handlar om vår egen vilja, och mitt förhållningssätt.
Detta är sådant jag har tänkt på då jag satt samman alla mina spetsrester/spets spill som blivit över. När nålen och tråden har arbetat i min hand, och jag varit tyst och betraktat det som skett runt omkring mig.
För mig har det handlat om att sätta ihop små, små skräpbitar som många slänger men som jag tagit vara på genom åren. Nu håller dom på att bli en helhet. Många, många små pusselbitar!
Det är nog samma sak med livet - vi har en massa smådelar som blir till en helhet om vi själva vill, vill säga!

2 kommentarer:

Gunnels blog sa...

Så vackert! Och så kreativ du är, och får gjort så mycket mellan alla dina resor!

ewa-christine sa...

Tack Gunnel, nu är det ju bara att färdigställa och då går det snabbt!!