lördag 11 juli 2009

Minnen från Ecuador..........................


Så var vi då hemma efter vår rundresa i Ecuador. Allt ifrån Amazonas till Indianättlingar och deras byar. En fantastisk och färgfylld resa. Överallt så fann jag färger, och åter färger. Ecuadors flagga är gul, blå och röd med samma färger som jag har i företagsloggan. Det fann jag intressant.
Klara rena färger. Människor med mycket värme och glimten i ögat.
Vad som kommer att komma ur denna resa är för tidigt att säga, men helt klart så påverkade färgerna mig.
Det fanns mycket hantverk, massor av marknader och att studera textilier från Ecuador, Bolivia och Peru hanns jag också med. Mycket av Bolivias och Perus hantverk fanns också i Ecuador.
Bolivia skulle jag vilja åka till, detta pga färgerna är helt andra. Men det kanske inte går att uppfylla då jag fick sk "höjdsjuka" dvs jag påverkades mycket av höjden i Ecuador, och Bolivia ligger ännu högre. Men man skall aldrig säga aldrig..........vem vet!

3 kommentarer:

annicka sa...

Vilken färgprakt! Jag kan förstå att du är full av intryck - som så småningom kommer att komma ut i en eller annan form. Ta hand om dig och låt rösen vila!

Gunnels blog sa...

Vilka underbara färger! Man blir glad! Ja det kommer nog ut på ena eller andra sättet, så småningom, kanske som vitt ???

ewa-christine sa...

Ja Annika det var helt fantastiskt. Det nästan tog andan av mig. Och som väl är så behöver vi bloggare inte tala! Tack för din omtanke!

Gunnel det var helt otroligt. Överallt där indianerna var fanns detta. Man blev både glad och uppspelt!