måndag 17 augusti 2009

Att bli stolt.....................


Att ha textilvänner som visar uppskattning och äkta glädje är fantastiskt. Det är en helt annan värld än den vi är vana vid faktiskt. I bloggvärlden så skriver man om varandra och visar också att man bryr sig. Och jag kom på några ord som jag inte tänkt på länge, länge.
-"Vänlighet smittar, låt oss starta en epidemi".
Idag har Gunnel lagt in en "blänkare" om min kommande utställning och bilder av mina arbete, på sin blogg. Tack Gunnel för din omtanke. Gunnel är en urduktig bloggare och hinner med massor när det gäller denna världen. Ta en titt på hennes arbete, konstverk och hennes bilder, det är små "guldkorn" http://gunnelsvensson.blogspot.com/
Hästen har jag tryckt för ett tag sedan, men jag tycker det visar genom sitt kroppsspråk en stolthet som heter duga. Hästen symboliserar också vishet, tänkande, förnuft, ädelmod, tankens snabbhet, den symboliserar också frikostighet.

1 kommentar:

Ulla sa...

Du har lyckats att uttrycka hästens stolthet mycket bra! Min pappa brukade rita hästar hela sitt liv, min son har varit en liten ryttare och vi alla älskar hästar.
Lycka till med utställningen!