onsdag 26 augusti 2009

De sista bilderna från utställningen MITT VITA RIKEJag ville ta med min "rundvandring" på bloggen och flickr. och nu är vi uppe i andra våningen och har tagit några bilder.
Bordet som ni ser är lite gamla böcker, bokomslag i tyg och bokmärken. Alla bokmärkena gick så nästan åt.
Det röda stora täcket är ett dubbeltäcke med en del av familjens bonader påsydda. Det är inte klart och jag vet inte om jag kommer att göra klart det heller.
Du ser också Solveig sitta och spela gitarr (hon hade med sin uccelele också) och sjunga härliga roliga visor för alla som kom och ville lyssna.
Massor av blommor kom och de flesta i vitt, det var roligt och detta uppskattade jag mycket. Jag har försökt att tacka alla så personligt jag kunnat, och jag säger även här tack från djupet av mitt hjärta.
Ulva tar kort på ett av mina arbete, jag berättar för Eva om ett annat, och Patricia tittar på ytterligare ett annat. Sedan någon bild från vimlet.
Till sist, en av mina kragar.
Tack för du "gått runt med ögat" och hoppas att du kunde känna den värme och glädje som fanns och finns det var några magiska dagar.

3 kommentarer:

Anni's Art sa...

Tillykke med den meget fine udstilling, har hygget mig med at se billederne, dine hvide broderier og andet hænger og ser meget smukt ud på det rå træ som danner en perfekt baggrund for alle de smukke ting og sager, tak for at du deler dette med os som desværre ikke havde mulig for at se udstillingen.

Lillemor sa...

Jättefin utställning Ewa-Christine!
Grattis igen till alltihopa!

ewa-christine sa...

Tack Anni för dina kommentarer. Jag är glad att du uppskattar mina "utställningsbilder" på nätet.

Tack Lillemor du är så fin på kortet på min utställning, skall sända det till dig.