torsdag 13 augusti 2009

Klart från tryckeriet..................!


Så fint det blir, informationen om MITT VITA RIKE...........................jag är lyckligt lottad som har möjligheter till att få hjälp!
Nu är det hårt arbete som återstår.............................!
Jag har idag haft en fundering kring "moderskap". En lång och intensiv fundering. Vad innebär det att vara mamma från ett barns födelse tills barnet blir vuxet!
En mamma förväntas följa sitt barns utveckling och stötta och stödja. Men ett barn då, skall de alltid förbli barn, eller när blir det vuxna barnet vuxet?
Ett ömsesidigt tagande och givande mellan mor och dotter, eller far och dotter, när uppstår det?
Uppskattning, hur visar vi våra barn uppskattning och vilken uppskattning får vi tillbaka?
Många viktiga frågor och många funderingar har denna dagen haft i sitt sköte!
Det är nyttigt att ställa sig frågor!

2 kommentarer:

Romantiska Hem sa...

Åh så intressanta frågor du tar upp!! Tänk att det blir nästan lite filosofiskt om man funderar på det, älskar att diskutera sådant! Jag personligen kände mig som mer som mammas barn innan jag själv fick barn (nu fick ju jag min lille Ossian ganska tidigt) annars så kanske när man flyttar hemmifrån och får börja klara av ekonomin själv... sen har jag dock en massa vänner som flyttat hemmifrån och absolut inte behöver göra nåt med räkningar osv alls även fast de flyttat hemmifrån... Ja, det där är en balansgång.... hm, ja... hoppas du får en underbar helg! kram Petra

ewa-christine sa...

Ja faktiskt tenderar det till att bli så, intressant iaktagelse!!