torsdag 5 november 2009

Mixed Media.............

Ibland talar jag om utveckling. Utveckling för mig själv betyder ju att jag tar till mig det jag behöver och det kan vara självkännedom, kommunikation, passion, men också sätta mål, våga ta risker, allt detta handlar om att "leda sig själv" mot någonting.


Det kommer innifrån och det handlar också att lära känna mig själv, att vara modig, och försöka nå ut kommunicera det som är viktigt.


Jag har hållit seminarier, föredrag, anförande om och omkring detta i många år. Ledarksap för mig själv och ledarskap för andra i arbetsgrupper mm. Det är mycket som kommer till mig nu när jag inte är ute på samma sätt och sitter här i min atelje och arbetar. Dagens "tavla" är 15 x 15 cm och handlar mycket om ledarskap inom olika gränser och att våga gå utanför säkra gränser.


Mycket om det som jag talar om handlar om engagemang. Det jag vill säga är att från att ha arbetat med eget och andras ledarskap arbetsrelaterat så kan jag idag titta på det genom "konstens öga" och få flera nya tankeställningar som är bra att fundera kring. Hur lyckas jag nå ut i min nya possition? Hur lyckas jag med att sälja mina tavlor? Hur skall jag agera för att hitta nya köpare? Vem eller vilka är intresserade av det jag har att sälja idag, inte som tidigare min kunskap utan det jag skapar?


Jag kan inte ha kvar allt jag skapar det förstår jag, så därför har jag nu haft flera utställningar och dessa utställningar har varit intressanta ur många synvinklar.


Så mitt ledarskap framöver kommer att koncentera sig på hur jag når ut med mina "textila och blandade konstverk" för jag är övertygad om att det finns intressenter!!

2 kommentarer:

Ingrid sa...

Jag tycker dina tavlor är helt underbara!Väntar med spänning på att du ska börja sälja på din blog.
Hälsningar Ingrid

Gunnels blog sa...

Så läckra dessa är !!!