måndag 23 november 2009

Vitt-i-vitt......................till mig själv!

När den förra Art-quilten var klar, så tänkte jag när jag gjorde det sista........jag gör en till!

Denna quilt skall ha en speciell plats i mitt hem, för i båda dessa quiltar (den på bild i går) som jag gjort finns så mycket glada och goda tankar. Det finns så mycket härligt material, och så många stygn att glädjas åt.

Samtidigt som materialet är helt underbart tycker jag. Det är bomull, silke, siden, lin, glas, ja allt som kan ses som "äkta" utan inblandning av syntet. Det har en speciell känsla. Även om jag tycker det är spännande och kul att arbeta i andra material så är silke, siden, linne något utöver det vanliga tycker jag.

Denna artquilten blir lite mindre än förra.

Ha en härlig vecka....................!

3 kommentarer:

LOVE STITCHING RED sa...

Oh ja, bör du ha vackra ting som omger dig i ditt hem, saker som behaga dig, göra dig lycklig, få dig att le. Kvaliteterna i den och färgerna behaga dig och jag älskar dem också! Ditt hem måste vara mycket vacker

Jag hoppas ni har en härlig vecka framåt

Carolyn x

ps. Jag tror att du kommer att gilla min mosaiker i dag. De har väldigt lugna naturliga färger som du gillar: o)

Gunnels blog sa...

Ja det är bra att tänka på sig själv ibland också :-) Men du det är alltid svårt att upprepa en lyckad grej man gjort. Ibland tänker jag göra det, om jag sålt något jag egentligen gillar själv, men det går inte att upprepa igen, i alla fall inte de riktigt bra grejerna som är sydda med hjärtat, men det kan bli nya, annorlunda, kanske ännu bättre ;-)

ewa-christine sa...

Helt rätt Carolyn I love them.

Och Gunnel du har så rätt, så rätt.

Ibland så skall man stanna upp och tänka varför gör jag detta. Det har jag gjort nu!