tisdag 23 februari 2010

Bakom masken.................


Bakom masken döljer sig gamla klenoder från släkten. Och jag tänker, vad mycket "historia" det finns inom varje släkt. Både sådant som kommer i ljuset och sådant som förblir i mörker. En del vågar tala öppet andra säger ingenting.
Vi bär vår mask.................!
Oftast så syns inte maskerna vi bär, men ibland kan vi avslöja oss genom vårt kroppsspråk. I mitt gamla arbete så hade jag förmånen att lära en hel del om "vårt dolda jag" som jag idag kan överföra i mitt textila arbete. Det är otroligt roligt att hitta dessa teaman och få lov att skapa en bild.
Jag har också funderat över mina masker (som jag också har precis som alla andra) och att försöka gestalta dessa är en utmaning!

5 kommentarer:

Jane S sa...

Spännande att tänka på "vilken mask har jag?" Din vita är väldigt vacker. Din blogg ger mig ofta saker som jag tänker till om!
Tack för att du berättade om Ulvas blogg, jag tillhör hennes stora fan-klubb. De kurser jag har gått hos henne tillhör mina höjdare!

ewa-christine sa...

Så kul att du följer Ulvas blogg. Det uppskattar nog hon skall du veta!

Lillemor sa...

Ja, masker är intressanta... Köpte en tjusig sak med plymer på rean efter jul - får kanske ställa till med maskerad för att få använda den! - Det där med snö och Långberget, Ewa-Christine, det är ju så att man inte är riktigt lika snösugen som annars om åren... Men vi får nog trevligt ändå!

Dorthe sa...

Spændende med din maske,-
ved vi mon altid hvilke masker vi bærer, eller ??????
Din håndgjorte er smuk og fin.
Dorthe

Pysselpalatset sa...

Ah, vilken härlig stund jag fick inne hos dig.. med tankeväckande ideer. Dina arbeten är makalösa... Gillar ditt sätt att tänka.. kram Jeanette