tisdag 22 juni 2010

Respons från "skolan"......

Min mamma lärde mig att inte skryta om mig själv. Jag har också lärt mig att "eget beröm luktar illa", tänk vad mycket sådana tankar och talesätt det finns.

Idag skall jag ta och citera från den respons som jag fått från universitetet i den kurs i design som jag gått under första delen av 2010. Det är med stor glädje och stolthet jag tog emot responsen.

Så här stod det:
-"du arbetar målmedvetet och foccuserat, men utan begränsningar för att inte strypa idéerna. Du synar och reflekterar över din egen process och har genom kursdeltagarnas arbeten, lektionerna och det egna experimenterandet utvecklat din kunskap och färdighet inom området genom att se saker från olika synvinklar.

Dina arbeten är spännande, intressanta och konstnärligt utförda, där kvalitet möter färdighet"
Tack kära handledare för denna responsen, det är inte utan att jag är stolt!

9 kommentarer:

Ingrid sa...

SÅ HIMLA ROLIGT!!
ETT STORT JÄTTEGRATTIS!!

annicka sa...

Gratulerar!!! Du måste ha varit en härlig elev att handleda! lärare behöver också ha utmanignar i sitt jobb- du såg nog till att de fick det!

ewa-christine sa...

Tack Ingrid, jag är jätteglad som du förstår.
Annika, jag hoppas att alla hade lika roligt som jag, tack för dina kommentarer!

Ulla sa...

Det var fint! Gratulerar! Jag tror att de har förstått dina arbeten.

Pysselpalatset sa...

Oj oj så himla fina ord du fick med dig i bagaget.... Håller inte med om att man inte ska framhålla sig själv.... Speciellt vi kvinnor... måste våga ta plats och visa vägen. Visa vägen för våra systrar och döttrar, vi lever i ett prestationssamhälle på gott och ont. Om vi ints själva talar om våra prestationer... så är det tyvärr så att ingen ser dem...
Så jag uppskattar när vi tar för oss...Dessutom så älskar jag dina verk!!! så Fortsätt twista so to speak. Kram Jeanette

Jane S sa...

Grattis!
Känn dig stolt över de orden, det skulle jag göra. Dessutom var det ju inte eget beröm utan en annan människas - en som förstod!
Önskar dig en skön sommar.

ewa-christine sa...

Tack än en gång, alla era kommentarer värmer!!

elsamarianne sa...

Hej!
Är så glad att jag hittat dina bloggar. Att få se dina underbara alster och läsa dina visdomsord.
Inspirationen riktigt pirrar långt ute i fingertopparna när jag ser dina fina bilder. Fria broderier, fria tankar och trådens känsla mot fingrarna.
Lycka!
hjärtliga hälsningar från
elsamarianne

ewa-christine sa...

Tack snälla.............