torsdag 8 juli 2010

Både inne och ute..........mest ute!


Nu blir det mer ute än inne, så fotoblicken är påkopplad, likaså kreativitetens laddningsaggregat!
Kreativitet är ju inte mätbart intellektuellt på något sätt. Inte heller vår entusiasm. Detta grundar sig i lek och inte i arbete, så därför skall jag ut i naturen och "leka" med mina sinnen.
Jag skall cykla på min nya el-cykel, och jag skall motionera, lukta på blommorna som tjuren Ferdinand och jag skall leta upp nya "lekplatser". När man är vuxen så ser man på de unga (läs 15-30 år) med andra ögon. De varken kan eller har något i sitt bagage av den vuxna leken, men längre upp så förstår man begreppen på ett vuxet sätt.
Allt detta är en process både kreativitet och konst, och det skall vara roligt att utöva.
Det finns en viktig faktor som spelar med i denna process och det är de människor som ser fel hos andra ständigt och jämt fyller sin energi med detta, och de som dessutom bemödar sig att agera släpper ännu mer energi. Det innebär att väljer du inte sida så töms du ganska snabbt.
Jag har valt sida!
Följ alltså din lycksalighet så kommer dörrar att öppnas och du finner dörrar där du inte tidigare såg några....................................

4 kommentarer:

elsamarianne sa...

Supervackert! Älggräs är verkligen underskattat i buketter.
En ros är alltid vacker, men att se skönheten i det vilda är väl nåt man får träna...

Lillemor sa...

Fina foton på vita blommor! Minns att du letade efter vita blommor till trädgården - är detta resultatet?
Ja, nu är det så myckert vackert ute i trädgården och överallt, så det är svårt att välja vad man ska fotografera. Jag har några favoriter - Allium! Egentligen borde man inte sitta inne framför datorn... jag tror jag går ut igen!

Anton sa...

Hej!

Du hittar min blogg på reversibel.se, och min flickr på flickr.com/photos/reversibel. Har inte hunnit läsa igenom din blogg ordentligt än men det ska jag snart ha gjort!

vänliga hälsningar,
Anton

Catharina Maria sa...

Beautiful your flowers !
♥RINI♥