tisdag 10 augusti 2010

Att bli "publicerad"


Att bli publicerad på ett eller annat sätt är ett sätt att synas. Att visa upp vad man åstadkommit eller gjort. Det är en förunderlig känsla. Under förra året och i år har det skett några gånger och visst måste jag tillstå att jag funderat på detta. Att se mitt arbete beskrivet av en reporter som inte känner mig, utan skriver ihop en artikel som är "äkta".

Att det är en bekräftelse på sitt sätt är helt klart. Att det också är lite knepigt att läsa om sig själv "utanför kroppen" så att säga känns också lite knepigt, men roligt också så klart.

Lite intressant är det faktiskt detta med publicitet. Tidskriften Quilting Arts, är en tidning som når ut i hela världen, det är en tidning som är härlig att läsa och att jag har fått förmånen att vara med med ett av mina arbeten var stort. Hallandstidningarna är lokala tidningar, och de når en lite mindre publik, men inte specialister.

Vilket var roligast? Det går nog inte att beskriva för det har varit så mycket. Allt ifrån skapande, till spännande möte, till utbildning, till nya människor, till artiklarna. Ja helt klart är att detta är roligt och jag har genom detta vidgat mina vyer inom det textila!

Tack alla som kantat denna väg.............det har varit ett nöje att mötas!

7 kommentarer:

elsamarianne sa...

Vilket erkännande till din konst! Grattis. Ska bli spännande att gå på din vernissage. Bara inte nåt kommer emellan.
kram elsamarianne

ewa-christine sa...

Tack snälla!

annicka sa...

Så roligt Ewa Christine!!Härligt att låta andra beskriva vad man gjort. Kul att din lokaltidning uppmärksammar dig- ibland blir man ju inte profet i sitt eget hemland...QA är ju toppen att ha varit med i- Kommer ihåg när jag satt på väg ut i öknen på min resa i USA för några år sedan och öppnad ett nummer av QA som jag nyss köpt mig i Las Vegas. Där får jag se ditt namn...det var en kul upplevelse

Ingrid sa...

Vad roligt,Grattis!
Dina broderier är magiska!
jag önskar dig lycka till med utställningen kram Ingrid

Birgitta sa...

Visst är det trevligt att andra uppmärksammar vad man gör och skriver vackert om det. Du är värd det.
Kram Birgitta

Yitte sa...

I understand dat you are published?? In dutch we say "gefeliciteerd" wich means in english congratulations. I'm happy for you!!!!

ewa-christine sa...

Tack snälla för trevliga kommentarer. Man blir glad. Thanks.......Yvonne I am pleased!!