måndag 2 augusti 2010

Min egen 13-års dag.......

Dagens bild är till Dennis 13-år idag! Grattis Dennis..................

Jag kommer ihåg min egen 13-års dag mycket väl, fast det gått några år sedan dess. Det är i Samma månad vet du Dennis, i augusti. En härligt röd månad, kräftor, rosor, jordgubbar, smultron, röda solnedgångar!

En av mina favoritfärger är också rött (med vita inslag) och min favoritblomma, rosen naturligtvis den röda. Jag gillar också blått och vitt, men det är mer en vinterfärg för mig.

Men hur var det nu då med min 13-års dag?

Jag fick inte det jag önskade allra mest en "rullbandspelare" av min mamma. Den var på tok fördyr, men jag fick startkapitalet och därefter så vrålsparade jag för att kunna köpa den. Jag var sparsam och allt gick till sparandet. Nästan till julen så hade jag sparat så jag kunde gå och kolla på den i butiken och lägga undan den. Jag var så lycklig. Vilken fin present jag fick, jag fick lära mig att försaka, spara och samla till något som jag så gärna ville ha. Dennis idag får du en liten slant att spara till det du önskar dig mest av allt just nu (jag tror det är en i-phone stämmer det) och så sparar du duktigt så är den snart din om du sätter manken till.

Bilden togs på Gotland, i Visbys fantastiska Botaniska trädgård på vårt sommaruppehåll där.

Här är det soligt och fint, och vi skall fira Dennis födelsedag hela familjen och alla kusinerna.

2 kommentarer:

elsamarianne sa...

Vilket mysigt grattis till en nybliven tonåring.
Minns min födelsedag också, men inte vad jag fick. Däremot en klasskamrat som kom med en jättebukett höstblommor i rosa, vitt och lila. Det var snart 44 år sen men tänk vad minnen sitter i...
kram elsamarianne

ewa-christine sa...

vi har ju många minnen mentala minnen, kropps minnen, cellminne och teflonminne. Tänk vad rika vi är och då behöver ju inte alla vara igång eller hur?