lördag 21 augusti 2010

Mycket sent i går kväll................

43 timmar tog det att hänga utställningen, och jag är NÖJD!

Öppningen är idag 12.00 - 16.00 och jag hoppas att de som kommer skall gilla det som finns i Stolpboden. Det är 2 våningar i år också samma sin förra året. På andra våningen är mitt SVARTA och det blev lika fint som det VITA tycker jag.

Tack kusin Inger för din strålande insats, och tack Britt-Marie för att du tog dig tid i går eftermiddag att ha vägarna förbi. Jag är mycket glad att ni har givit mig en hand eller två!

Så till lite runt omkring. I går kom tidningen Norra Halland med ett fint repotage om mig och mina arbete, idag kom Kungsbackaposten och hade på andra sidan bild och lite reklam om utställningen. Tack båda mina lokaltidningar för att ni uppmärksammar oss som bor här.

Är just nu på väg till Stolpboden för att lägga min hand vid det sista. Det är inte klokt vad fort ett år går, man hinner nästan inte vända blad!

Jag har lovat avslöja 2011 års färg idag och den blir RÖD. Alltså nästa års utställning blir vit och röd. Det ser jag fram emot och har redan börjat planera, är man riktig eller?

HA NU EN RIKTIGT BRA DAG, det tänker jag ha. Och du om, om du har vägarna förbi kom in och tag ett glas vin, cider eller något annat att dricka. Smaka på mina svarta och röda hallonbåtar och det vita godiset så klart!

Hjärtinnerligt välkommen.....................ewa-christine

5 kommentarer:

elsamarianne sa...

Lycka till idag. Hade gärna bytt bort mitt släktkalas mot en resa till Särö. Hoppas du kommer att visa massor av bilder från dina dagar på bloggen.
kram elsamarianne

blomman sa...

43 timmar för att hänga en utställning!!!! Låter som om du har hängt massor. Vad synd att man missar den. Det ser väldigt fint ut av det som man ser från ditt foto. Hoppas att du har haft en mkt lyckad dag. Jag hoppas också, som föregående, att du kommer att lägga ut en massa bilder så att vi om inte får se den på plats får se utställningen via datorn. kram Lena

ewa-christine sa...

Det var magiskt!

annicka sa...

jag hoppas att din dag varit mycket bra!!!
jag hoppas också att många besökare har hafft vägarna förbi för att se din utställning!

ewa-christine sa...

Tack mina vänner, nu skall jag släcka lampan och sova. Det har varit en fantastisk dag...........