lördag 2 oktober 2010

Ständigt lärande.............


Så har jag återigen fått 2 gåvor som jag blivit mycket glad över. Kära vänner, kära läsare, kära bloggare..........ibland blir man bara så "stum" att någon har letat i sina gömmor och tänkt på mig!

Det finns bara ett ord med fyra bokstäver hjärtinnerligt TACK........!

Dessa mina gåvor leder mig hela tiden på nya vägar, nya kunskapsinsikter och nya utmaningar. Att jag kommer att använda det i mitt arbete är helt klart, men vad det blir är inte lika klart idag, men en modell börjar ta form, en tanke, och en idée. Sedan om den blir klar i år eller nästa år är inte viktigt. Det viktigaste är vägen, är det någon som sagt, och inte målet.

Nuet är i vilket fall som helst glädjefullt, sedan vet jag inte något om den dåtid som gåvorna haft, men att någon har suttit och broderat ett vitbroderi och förmodligen också tänkt, precis som jag när jag skapar är nog ganska säkert.

Lakanen som gulnat eller fått patina har också en historia och dessutom har de blivit omoderna, men nu får båda gåvorna "nytt liv" i mina händer.

Visst är återbruk fantastiskt!

3 kommentarer:

elsamarianne sa...

Vilka jättefina gåvor.
Du undrade vad jag hade i min handväska. Papperslappar med listor- Är en list-människa. Stickning- stickar i skov.
Inte mycket smink o sånt -Är omålad typ jämt.
anteckningsblock- gillar block men skriver ändå lösa listor....många pennor-gillar pennor.
Jag har lagt upp två av mina småtavlor på min blogg nu...
kram elsamarianne

Dorthe sa...

Så smukke gaver Ewa-Christine
de gulnede lagner er vidunderlige-jeg kan mærke tyngden i mine hænder,--jeg ved ,du vil finde et smukt endeligt for disse dejlige gaver fra vores fortid.
Knus, Dorthe

ewa-christine sa...

Ja visst är det härligt med vänner som "förstår" en passion. Samtidigt som jag får material till det jag älskar att skapa!