torsdag 11 november 2010

Årets färg var rött..............

Jag får varva rött och vitt det blir roligare så. En stor del av mitt arbete är också utforskande, lärande av nytt, användandet av gamla tekniker och kunskaper. Just denna blandning blir roligt tycker jag. Tidigare gjorde jag några kuddar och under tiden jag höll på med dem så funderade jag på någon form av lapptäcke. Men har jag intresset, håller intresset så lång tid som det tar, eller skall jag göra några små "sitthistorier" som kan vara bra att ha när man är ute och cyklar?

Det som är skönt med detta arbete är att man skär alla remsorna i samma storlek, sedan är det att välja skall jag vara ordentlig och sy dem i ordning eller skall jag sy dem ostruktrurerat och spontant. Här har jag gjort hälften av var........!

Det får bli några till innan jag har slut på tyget, om lusten håller i sig vill säga..........?

Men jag har lärt mig att i sista hand är ju varje människa ledare för sitt eget arbete och vi får se vad arbetsledaren inom mig säger.......

2 kommentarer:

elsamarianne sa...

När man börjar på log-cabin-mönstret så är det nästan svårt att sluta för det är så roligt, och blir så häftigt.
Har ett log-cabin handsytt och kviltat från början 1900 som jag bara älskar. Snett o vindt och lite småtrasigt. Små gröna sidenbitar som rispat upp sig, blandat med svart vadmal och kattun...tänk vilken historia den skulle kunna berätta.
ha en bra dag
kram elsamarianne
ps. hade inch-broschen igår till min Gudrun Sjödén klänning. Så fint.ds

ewa-christine sa...

Hoppas att du visar detta någon gång på din blogg.