måndag 28 mars 2011

Nya projekt.......

Det finns ett ordspråk som heter "den som söker han finner" och sökandet i sig är ju halva glädjen och ibland även hela behållningen. Nöjet att vara "sakletare" är ju en del av en samlares vardag. Det är nyfikenheten som styr, men också intresse och glädjen att hitta.

Det är inte alltid vi vet vad vi letar efter, men ibland så händer det att vi hittar......sådant som vi aldrig hade tänkt vi skulle leta efter.

Så har det varit med "fyndet papper". Det kom bara till mig en dag, och så mycket glädje jag haft av dessa gamla papper, tidningar, kort, i papper. Det har också berikat mig genom att jag kunnat läsa om saker som jag inte hade en aning om.

Så dagens bild har med nya projekt att göra...............det finns en tanke, och denna tanke har slagit rot, så nu får vi se om projektet håller.


4 kommentarer:

Gudrun sa...

Ljuvligt papper. Var det så från början?

Mormor Marianne sa...

Snyggt. Jag lånar din ide om det går för sig. Har en hög notpapper jag tänkt att sy på. Det här kan bli en ny dimension. Gäller att hitta rätt servett. Jag har följt din blogg en tid och är imponerad av det du gör. Själv är jag papperoman.

Ewa`s Galleri sa...

Spännande,hoppas vi får följa projektet här
Ha en bra dag

ewa-christine sa...

Nej det var det inte......
TAck så mycket mormor marianne, skall kolla dig.
Tack Ewas galleri, ja vi får se vad som händer.....