onsdag 13 april 2011

Återbruk på högsta nivå..........

Nu har jag kommit så långt att jag har gjort papper av alla mina "klipptrasor" som jag sparat genom åren. Det blir en hel del kan jag lova. Jag har gjort papper i omgångar men det är nu först som jag kan arbeta mer "helhjärtat" med detta. Helt klart är att pappret tar mindre plats än all min "lump".

Jag har gjort av både linne och bomullsskräp, och är riktigt nöjd över att jag inte slängt någonting i mitt skapande. Jag har sparat alla trådar, alla tygklipp mm och nu ser jag resultatet.
Det är fantastiskt att veta att i dessa mina ark finns både mamma, mormor, och övrig släkt.

Hoppas att mina barn förstår det värde som dessa små ark har................eller barnbarnen när dom får ett kort som jag gjort!

Samtidigt så lättar mina skåp och lådor, vilket är en fördel. Nu har jag tömt en hel garderob på tygrester och nu skall jag transportera bort garderoben. Resultatet är "mer utrymme" och det känns jättegott.


5 kommentarer:

Gudrun sa...

Beundrar dig i ditt återbruks-skapande.Vackert är det...

Kram Gudrun

elsamarianne sa...

Här kommer ännu ett tips. Min lärare i papperstillverkning rekommenderade oss att göra papper av luddet i torktumlaren... har inte provat, men såg hennes papper och de var häftiga.
Dina vita papper är helt underbara. Tänk vilket bra användningsområde det är, att göra papper av allt möjligt och omöjligt. Mina finaste papper är de gråblå från reklamutskick och rosenblad.
kram elsamarianne

ewa-christine sa...

Tack Gudrun......och elsamarianne........

elsamarianne sa...

Kursen är på Järntorget, Olof Palmes Plats. Det är Nikon...
sen blir det besök hos barn i Lindome och svärföräldrar i Kållered...
syrran på Hisigen får besök nån annan gång...
har hela släkta`där nere...

Lillemor sa...

Det låter jättespännande! Vet inte hur man gör papper - kanske ska gå en kurs?