måndag 9 maj 2011

Nästan klar, färdig, slutfört...........

Med flaggan i topp (nästan) och alla experimentet framtagna, allt jobb som gjorts både praktiskt och teoretiskt så är det bara slutuppgiften kvar. Jag har gjort den på en "planka" som är "svedd" i kanterna.

Jag hade tänkt montera och göra klart alla mina prover som jag gått och funderat på genom dessa månaderna, men jag har låtit bli. Har istället fotograferat mina idéer och väljer att göra dem en i sänder och ha med till min utställning ev. i augusti.

Nu har jag drygt 2,5 veckor på mig att slutföra, sammanställa och kommentera mina arbete. Det känns skönt för denna gång så "rann motivationen" från mig........det har jag aldrig upplevt tidigare någon gång. Tänk så nyttigt att råka ut för detta. Nu förstår jag vad jag skall göra ifall det händer igen!

Tänk att allt är en "lärdom" fast egentligen hade jag önskat att jag inte fått denna lärdom utan fortsatt i min glädje, spontanitiet, skaparförmåga, kreativitet och gjort arbetet som jag kände från början. Då hade jag nog varit både nöjdare och gladare för det hade blivit jättebra.

Nu har jag gått 3 steg tillbaka och har tagit ett nytt fram............så sammanfattningsvis så har jag väl klarat av det jag skulle och inte "lite till", fast det är det där lilla extra som är så härligt och spännande.

Nu börjar jag packa ner mina "alster"................för redovisning. Får se om jag får någon "snilleblixt" till eller inte.

5 kommentarer:

Marianne sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Gunnels blog sa...

Det kommer förhoppningsvis något bra ut av det här ändå. Och spar du dina arbeten till kommande utställningar

annicka sa...

Intressant läsning...jag funderar på vad du lärt dig...att följa din inre röst?
kan det vara så att vissa material inte talar till en...att du inte har haft samma glädje, spontanitiet, skaparförmåga, kreativitet för ullen - för visst var det väl ull du arbetade med nu?
har du känt dig styrd? kanhända högre krav från dig själv...

ewa-christine sa...

Det kommer säkert något bra ur detta också.
Helt rätt Gunnel.........

Hm, inre röst........ja den har talat!!

Pysselpalatset sa...

Sänder dig ett stort lycka till... kram J