tisdag 6 mars 2012

Spetsar och spets-tankar......

Helt klart har vi tappat detta med vårt tänkande i sakta, maklig takt, utan vi stressar och därmed även tankeverksamheten. Allt går mycket snabbare idag än i går..........!

Förr när oftast kvinnorna satt och virkade spetsar, eller sydde spetsar så var själva arbetet rogivande, idag hinner vi knappt hitta denna rytm och ro för kroppen. Kanske det då vore bra att hitta något som ger kroppen den lugna, stilla rytmen så att kroppen får slappna av. Mental träning är en möjlighet, eller andra tekniker som hjälper kroppen till att läka från all stress som den är utsatt för.

För att ladda "mental energi" så gäller det att hitta "nyskapande energi" för att ladda batterierna. Jag laddar mina batterier genom många olika aktiviteter varav mental träning är en teknik som fungerat mycket bra för mig. Nu har jag tränat och utbildat människor i snart 20 år och det fungerar! Kanske värt att testa för fler.......ja, det är en teknik som man måste lära sig, det räcker inte med att bara tänka!

Hitta en utmanande tanke idag och använd din "spets-kompetens" för att nå dit du vill.............

1 kommentar:

gunnelsvensson sa...

Fyndigt, med spetskompetens :-) ja man måsta ladda batterierna, och det är nog olika för olka människor vad man gör. Och kanske olika för olika tider i livet. Men did öfr eftertanke och reflektion och nyladdning är helt klart mycket viktigt! Kram!