söndag 1 juli 2012

sommar nöje............


Denna sommar är som upplagd för att göra slut på restgarner, virka, sticka, sy..........det var länge sedan jag var inne så mycket en sommar!

Detta året har dessutom burit mycket och bär mycket med sig, allt ifrån 2 femtonåringar, 1 körkort, 2 konfirmationer, jämna år hos maken, jämt år hos dottern,  en tio-åring och en tonåring till, så mycket att fira. Vissa år har mer att ge än andra.

Man lägger "ruta till ruta" eller "lapp till lapp" och när det är färdigt så är det ett "täcke med upplevelser, minnen, funderingar" och detta täcke kan svepa om och värma länge!

Mina "mormorstäcken eller mormorsplädar" har samma funktion!

Ha en fin vecka även om det regnar så kan vi ha sol i sinnet!!

kram ewa-christine

3 kommentarer:

C De-sign sa...

Visst kan man ha sol i sinnet! Jag anpassar mig efter vädret... och alla lediga dagar är lika härliga! Fina mormorsrutor du gör.... härligt att skapa och låta tankarna flyga runt... Ha en fin dag i morgon! Kram fr C

ewa-christine sa...

Tack, fingrarna dansar med nålen och det blir mycket tänkt!

Elisabet Südow Nordlund sa...

Även jag har de senaste dagarna tänkt mig upp i restgarnsskåpet för moromorsrutor, MEN jag måste inreda klart först PLUS att jag måste försöka få klart en grej till höstens utställning, så mina rutor får vänta...men virkning är sköönt...hsr just gjort av med fem t-shirts och linnen till en lite mer än halv virkad papperskorg. måste slakta fler, och hitta sköna nyanser...må så gott Ewa-Christine! Ses på Instagram...