onsdag 19 december 2012

Snart är det jul "igen"..........!

Varje år tänker jag i år skall jag bli klar med alla klapparna! Så var det i år. En vecka före jul var jag klar. Så nöjd jag blir, så glad jag känner mig och så härligt lugn inombords. Kanske för att jag gör alla mina klappar numera. Barnbarnen börjar också förstå att jag blir glad för "hemmagjorda" klappar som lite godis, kakor, en nåldyna, men även att få deras tid som gräsklippning, gå ut med hundarna, en middag kanske och bara sitta och vänta i min stol och sy lite grann.

Javisst får man drömma, och visst får man önska! Jag önskar små doser att tid för tid att betrakta, men också till eftertanke. Undar hur man slår in detta i ett paket?

I år har jag fått "en gottepåse" med lite olika färger i - här kan jag frossa, tänka, skapa och glädjas. Några trådar som sätter färg på tillvaron och fantasin.

Jag brukar tala om att vi (jag) går från någonting till någonting, och vart är inte så viktigt bara att vägen är fylld med glädje. I år går jag till ett nytt och spännande 2013 ett år med förberedelser, tankar, resor, och framförallt skapande. Hela 2013 har jag ett enda foccus och det är att följa mina mål!

Så här inför julen så börjar många tankar att poppa upp, en av dem är just att påbörja mitt "års-hjul" eller sköld som jag gör för hela 2013. Det påbörjas veckan innan nyår och skall vara klart till nyår.

Jag önskar alla mina läsare en fin julvecka........för den börjar nog nu.

2 kommentarer:

Gudrun sa...

Önskar dig det samma och ett gott nytt kreativt år!Att ha mål kostar ju inget:-))
Gudrun

ewa-christine sa...

Nej du det är helt gratis, en härlig känsla egentligen allt det som är gratis, skratt, glädje, omsorg, tankar, och ibland ger de dessutom ränta!