onsdag 26 mars 2008

Denna Mini-Art-Quilt är liten (ca 13 x 13 cm)
Ytterligare en ruta i mitt liv - minnen inom familjen. Det är otroligt vad några bitar tyg kan ge , minnen, funderingar, stunder av vemod, men också en ofantlig glädje. Vad ska man ha dem till sa min "svåger" och jag blev nog lite ställd.
Konst, konstnärer funderar inte, de gör. De är som barn och vågar testa, pröva utan att det skall "bli något", figurativt eller inte figurativt spelar ingen roll.
Så låt oss skapa av hjärtans lust, och försöka ha ett svar till nästa gång någon säger, vad skall du ha det till. Jag skall svara "att titta på"......det tror jag räcker för mig!

4 kommentarer:

Gunnels blog sa...

Ytterligar en ruta i mitt liv - så fint formulerat! Jag har också fått frångan, "vad ska du ha det till"? närjag gjorde minfabric book. Och vad svarar man? Att titta på, var ett bra svar :-)

Ulla sa...

"Att titta på" är det ena svaret, och jag tycker att det andra är "för att jag tycker om att göra det". Och ofta finns det saker som vill bli sydda.

Gunnels blog sa...

Så rätt Ulla..........en del saker "vill bara bli sydda"

ewa-christine sa...

Jag har många saker som VILL bli sydda, vilket känns utmanande. Tack båda två för era kommentarer. Jag skall lägga dem på minnet.