torsdag 3 april 2008

Gåvan

Idag blir det två inlägg! Först ett i morse och så nu ett i kväll. Det beror på Ulla min bloggvän i Finland. Jag hade lyckan att vinna en "giveaway-present" som jag blev så glad över. Det var ett par jättefina grytlappar gjorda i vinrött (en av mina favoritfärger). Jag kommer att använda dem ofta!

Att blogga är ett spännande sätt att hitta vänner som har samma intresse och som älskar samma saker som jag själv. Ulla är en sådan VÄN!

Idag har jag lärt mig lägga till intressanta bloggar och jag hoppas att ni som går in och läser på min blogg också besöker Ullas blogg. Tack Ulla än en gång för din givmildhet och JAG ÄLSKAR grytlapparna som jag fick som present.

Så till bilden, det är också ett arvegods som jag värderar mycket högt. Mina "antika nöjen" har givit mig så mycket glädje och så mycket tankar. Att äga en "konstskatt" i form av gamla handarbeten är härligt.

2 kommentarer:

Ulla sa...

Tack Ewa-Christine för dina tackar! Jag märkte att vi är ungefär lika nya bloggare. Jag har fått all hjälp jag behövde av min dotter Kaija, som först 'byggde upp' min blogg och senare har hjälpt över telefon många gånger. Det här är litet konstigt för oss som inte har vuxit med datavärlden.

ewa-christine sa...

så sant, så sant, men vi är med på spåret eller hur!