måndag 19 maj 2008

Mina bidrag till Röhsskas Konstsalong 2009!

Jag har bestämt mig för att göra ett försök att komma med på Röhsskas konstslöjdsalong 2009 och båda dessa arbeten har jag skickat in. Konstslöjd är ett stort begrepp och man menar att olika hantverkstekniker och uttryckssätt kan vara med. Syftet med denna utställning är att skapa en samtidsarena för form, design, hantverk och mode. Röhsska museet vill visa vitt skilda uttryckssätt och låta museibesökarna ta del av den mångfald och kreativitet som präglar området, säger man.
Det är en jury som skall ta ut vad som dom finner intressant och besked kommer till hösten i september om man kommit med. Så nu är det bara att vänta och se.7 kommentarer:

Gunnels blog sa...

Lycka till! Vi håller tummarna för varandra inte sant!?

ewa-christine sa...

Tack Gunnel. Det skall bli spännande eller hur??

eva sa...

Vackra bidrag!!! jag tror ni kommer med båda två ni inspirerar varandra!! jag håller tummarna :)

Ulla sa...

Lycka till! Det blir en lång tid att hålla tummarna, men jag tror att dina bidrag är så fina att de behöver det inte. Så kan jag sy litet ibland ;o) också.

ewa-christine sa...

Tack för alla glada tillrop som Gunnel och jag fått. Vi tycker det är kul och det är det viktigaste. Som vi sagt, nu "leker" vi igen!

annicka sa...

OM jag satt i juryn så vet jag bestämmt att de här två bidragen skulle komma med. Du utforskar gränserna för hur material kan mixas.

ewa-christine sa...

Tack Annika i Kolmåden och ni andra.
Det skulle var mycket stimulerande om man kom med - med tanke på att det är en hel del bidrag som kommer. Synd att ni alla inte sitter i jurun (:-)!