måndag 26 maj 2008

Mini-Art-Quilt med inspiration från papper......!

Ibland så behöver man inspiration. Scrapbook har ju blivit en så stor fluga och mycket av dess teknik har jag överfört till tyg och Mini-ARt-Quilts. Det är även intressant att blanda tyg och papper, men jag känner nog att jag dras till tygerna.

Spetsarna är gamla från förra århundradet, likaså knapparna. Alltså 1900-talet. Den tunna spetsen är maskingjord. Det blommiga tyget är ett modernt tyg. Jag tycker om att blanda och bottenväven är gammalt linne.

4 kommentarer:

Gunnels blog sa...

jättefin! Blev så full i skratt när jag först fick se den, igår kväll sydde jag en liten grej på mitt rostade tyg, använde nålfiltnignsmaskinen bl a,( hur länge sedan var det förra gången ?)Nå i alla fall ungefär mitt på har jag sytt fast en bild på en "stämplad" dam gissa vilken?? Under en bit från ett gammalt brev, och ja, jag har en gammal spets med också. Så olika ändå så lika som om vi suttit iop och gjort dom! Jag ska ladda upp sedan så du får se, tack för fler "rostrecept"
Kramar!

ewa-christine sa...

Ja du så är det ibland. Det är kul att ha samma "stämplar" och se hur "olikt lika" det kan bli när man använder olika tekniker men ändå tyg.

Ulla sa...

Mycket fint igen!

eva sa...

Visst är det härligt att blanda papper och tyg!!