tisdag 7 april 2009

Fläckar.......................

Även solen har fläckar!

Handvävt linne, som med "tidens tand" har fått fläckar, men också slitet. Då gäller det att hitta någon del av linnet som går att använda. Men jag får räkna med att tiden givit linnet lite patina. Så var det här.

Sedan så var det en broderad duk där underlaget var så tunnslitet att det inte hängde samman. Broderierna däremot var intakt och fina.

Slutet gott allting gott, nu har dessa söndriga stycken fått en "tillhörighet" i återbrukad Mini-art-quilt och jag är nöjd!

5 kommentarer:

Mimi sa...

Jag störs inte heller av någon fläck. Det hör ju till åldern att det hänt saker under tidens gång. Jättefint arbete!

Sarah sa...

...kommer in hit med andan i halsen över allt som måste göras o allt man inte hinner, med längtan efter att få vara kreativ... drar ett djupt andetag och mättar mig med både ord och bilder här hos dig...och drar vidare - en smula mer stärkt mitt i vardagens små och stora bekymmer. Kram på dig! Längtar efter att få prata med dig igen någon dag...

Sarah sa...

*tackar och rodnar*

Lillemor sa...

Vad fint det blev - förstår att du är nöjd!
Här har det varit systrabesök o barnbarnspassning , så nu är jag svältfödd på "egen" tid igen... Men imorgon kommer Josefin, Rolfs barnbarn, o stannar till påskafton... Få se om jag hinner lägga upp ngt på bloggen mellan alla besök...
Glad Påsk!!!

ewa-christine sa...

Kära vänner, tack för att ni tar er tid och lämnar avtryck. Det känns gott.
Hoppas att ni har haft och har en bra vecka och mår väl, just nu så håller jag på att färdigställa mina mål, att göra klart.........!