lördag 9 maj 2009

Många inspirationskällor..............
Att skapa min egen inspiration ger frihet. Och att idag få lov att skapa mina egna "bildtavlor" gör att friheten känns ännu större. Slippa arbeta med människor som inte vill förändras är en ännu större frihet. Jo, genom åren har jag träffat många som vill utvecklas, men också många som vill bevaka sina revir, vara kungar i sitt eget land och bestämma över så många som möjligt. Jag har mött dem, sett dem och hoppas slippa dem i framtiden.
Så idag vill jag bara arbeta för mitt eget höga nöjes skull. Vilken lycka!
Swr handlar mycket om att styra min egen energi. Men också styra uppmärksamheten dit jag vill. Det kräver en klar hjärna, och det kan den mentala träningen hjälpa till med bland annat.
Livets skola har ju gett mig en hel del insikter, och en av de bästa dialoger är den som vi själva skapar, dvs vår inre dialog. Att det är viktigt att låta kommunikationen fungera mellan inre och yttre dialog på ett bra sätt.
Om vi vågar se våra liv som våra personliga "mästerstycken" så är det idag skönheten som ger mig styrka. Skönheten i kärleken, skönheten i vänskapen, skönheten i naturen men också den skönhet som jag omger mig med.
Idag uppskattar jag verkligen den inre skönheten. Dess väsen är så finstämd och känslig, men också så meditativ och skapande. Tänk att vi utvecklas så länge vi lever!
Att vara här och nu är att vara närvarande. Livsinsikten i vardagen blir enklare att hantera då.1 kommentar:

Ulla sa...

Vackra bilder. Jag tror at min mamma har likadana från någon svensk tidning på väggen i syrummet.