tisdag 1 mars 2011

Ögonblicksbilder i vardagens lustgård........

Jag älskar att göra "ögonblicksbilder", de förra jag gjorde var små sk "Inchies" nu är det "bönor" eller "textila pärlor".

Jag har alltså tillbringat mer tid i "vardagens lustgård" alltså min skattkammare. Här får jag göra precis som jag vill, och det finns inga krav, inga måsten och inga inten.

Konsten att skapa (de flesta säger pyssla) är ju att det finns ett behov att uttrycka mig. Jag är övertygad om att det är samma inom måleri, musik, bakning, klädsömnad eller foto. Känslan av att se något färdigt i den värld som vi idag lever i. Tiden GÅR MYCKET FORTARE IDAG, och det beror på att vi skall hinna med ALLT.

Alltså krävs större insatser i planläggning, genomförande och uppföljning än mer idag än tidigare. Vad vill jag göra, göra det och sedan tänka igen, var det värt det jag tänkte!!!!

Alla borde ha en "vardagens lustgård" att hämta inspiration och kraft ur, inte vänta till "sen" då kanske det är försent............

3 kommentarer:

Marlene sa...

gillar inte bönor... gillar dina pärlor :)

Gudrun sa...

Underbart uttryck:vardagens lustgård. Min lustgård besöker jag varje dag,så gott som.Där finns GLÄDJE!Vilken lycka vi har som har den på så nära håll.

ewa-christine sa...

Tack Marlene (inte jag heller egentligen) inte gilla bönor alltså.
Gudrun tack, ja jag håller med dig!!