söndag 21 december 2008

En riktigt GOD JUL....................

Jag vill önska alla "mina läsare" och alla mina "bloggvänner" en riktigt GOD JUL.

Nu börjar pyntandet, handlandet, förberedelserna för mig och maken att ta emot barn, barnbarn, släkt och vänner under hela julhelgen. Det har visserligen varit en hel del förberedelser redan med julklappar, inpackning av alla packet, skink-kok, glöggtillverkning, men nu återstår det där sista ni vet.

Julgranen står på uteplatsen och väntar på att komma in, alla mina jultomtar (som är gamla och som jag har haft med mig genom livet) väntar på att komma fram.

När jag tar fram "gammeltomten" så börjar de sista förberedelserna och det är just "gammeltomten" som är på bilden. Han bör vara från 1929....men kan vara också 40-tal, vet inte så noga. Denna tomte var i min mammas affär och när hon vred upp honom så han började nicka, ja då var det JUL.

Lev väl i Jul, njut av nära och kära och koppla av.......................det tänker jag göra!

3 kommentarer:

Gunnels blog sa...

GOD JUL !!

Lillemor sa...

En sån fin tomte!
Jag är tomtesamlare men har inga så gamla...
Ja nu är det bara dan för dan före dan. Har nyss kvicknat till från en släng av vinterkräksjuka - sånt har man verkligen inte tid med nu, när så mycket ska göras... Har bakat trettio pepparkakshjärtan idag samt gjort julcollage i Photoshop - puh - tog halva natten...
God Jul!!!

ewa-christine sa...

Tomtemor och tomtefar arbetar, nissarna med..........sent i vinternatten!