fredag 31 juli 2009

Från ett gulnat foto...............!


Jag är alltså "ägare" till ett antal vackra gamla, gulnade fotografier. Det är både barn, kvinnor, män och par. En sak som roar mig är att titta på kläderna, de är så ofantligt vackra.
Men nu till bilden idag, Jag gjorde en massa prover på "rutor" i Crazy-teknik. Men har aldrig sytt ihop dem till ett täcke. Det skulle bli så tungt att det inte var roligt att varken lägga på sängen eller ta av sängen. Så de har blivit liggande. En efter en hittar de nu någon form av återbruk. Idag har jag tagit 2 av de gamla fotobilderna och skall sätta ihop detta till 2 små miniartquilts. Det har blivit många genom åren!!
Med tanke på antal, har du tänkt på detta med födelsedagar. Jag har firat över 50 stycken och mer därtill. Jag minns de flesta av dem! Vi kan mäta våra liv i år, månader och dagar. Men vi kan inte mäta lycka! Vi kan heller inte mäta alla våra skrattrynkor, eller allt det som är gratis i livet och som vi uppskattar.
Många av oss har gått "högre allmänna LHS" (det vill säga livets hårda skola) och här har vi lärt oss många saker som kanske inte är helt rätt. Tex. du skall inte tro du är något (Janthe), eller du skall arbeta inte ha roligt (Luther), fast han hade också en rolig sida men den talas det sällan om. så har Ågren sagt; du skall arbeta i ditt anletes svett, och du har inte tid med annat.
Allt detta är det som följt oss på vägen, men idag så ser jag att jag också har haft andra följeslagare, sådana som givit mig kraft, styrka, glädje, men också en hel del "fan-annama" och det är jag mycket glad över.
Idag regnar det, ta denna dagen till ditt hjärta och gör någon glad!

1 kommentar:

Anni's Art sa...

Spændende arbejder du har gang i, flot med de gamle fotografier sat i en crazy blok, altid spændende at se hvordan du bruger de gamle ting og sager du har samlet.