fredag 19 februari 2010

Knappar...........................

Knappar har varit ett stort intresse för mig genom många år. Som mest så ägde jag 10.000 knappar som var helt otroliga. Jag blev tom intervjuad i ett stort tidningsuppslag angående mitt intresse för knappar. Jag minns att ja sa att knappar är lika intressant som människor för de är så olika, men de kan inte berätta sin historia, vilket jag hade önskat.

Idag har jag inte fullt så många knappar, de har försvunnit genom åren, men det är många kvar. Här är alla mina bruna knappar. Lite beige är det också. Jag har sparat dem för jag gillar deras färgnyanser.

Knappar har en intressant historia både som knapp och som dekoration. Idag värdesätter man inte på samma sätt knappar som tidigare. Om jag går igenom alla mina knappar så hittar jag verkliga konstverk som jag skall vara rädd om.

3 kommentarer:

Dennis sa...

Det blev ju jättesnyggt!
Vet du vad som hade varit coolt att göra med dina knappar? Jo, du samlar ihop alla knappar som du har, och då menar jag ALLA knappar och gör ett inlägg av dem =) Det var bara ett förslag.

Lillemor sa...

Dennis förslag på masseffekt är nog inte dumt... Kan man kalla dig för en "knappskalle"? ;-))

ewa-christine sa...

Tack Dennis och Lillemor för kommentarerna. Ja kanske det blir så att jag samlar ihop alla knapparna på ett kort och då blir jag helt klart en knappskalle!!