lördag 6 november 2010

De kommande 365 dagarna........

Man kan utveckla, man kan förändra, man kan önska, man kan leva efter sin vision, man kan väldigt mycket.........men ibland så känner åtminstone jag att allt inte går att påverka. då får jag ändra på mitt tänk!

Dagens bild har med med detta att göra. Det handlar om att avsluta, det handlar om att påbörja, och det handlar framför allt att åskådliggöra och skapa egna (helt egna) idéer om vad jag vill förändra eller förbättra eller ta bort från mitt liv.

Min vision är "att ha roligt" det är en ganska enkel vision, men svårt i vissa situationer. Det är då som vi kan ändra och utveckla vårt tänk men bara om "vi vill" viljan är det första som skall ifrågasättas. Om jag inte vill, ja då är det bara att sätta punkt.

I går fick jag en sådan där tanke då en "fantastisk kvinna" och jag stod och talade. Denna kvinna är vacker, kreativ, ömsint, och otroligt varm. Men jag tror hon glömt att tänka allt detta om sig själv, utan hon har haft fullt upp med annat praktriskt runt henne. Det var då jag sa, läs min blogg i morgon. Vem hade åstadkommit det hon gjort om hon inte haft en fatastiskt stark vilja, en stark tro på det hon gör är helt rätt, att detta är en kärleksförklaring till livet?

Vem hon är, ja känn efter, kanske det är du?

Det bästa med "365 dagar" är att varje dag är en ny dag på dina 365 dagar!

Så skaffa dig något som du blir påmind av varje dag, gör något till dig själv som påminner dig om det som är viktigt, vem du är och vad du vill. Låt detta finnas framför dig i ditt arbete och gör detta med en enorm känsla. Byt inte bort det utan låt det verkligen finnas med dig under dess 365 dagar. Låt dina drömmar, förhoppningar finnas med................

Om det är jag som hittat på detta, nej det har jag "lånat" från andra som gillar att utveckla nya vanor, lägga av med gamla och ha önskningar, visioner och drömmar.

Det fungerar faktiskt, jag har prövat fast på annat sätt tidigare. Det har med vilja att göra!

Ha 365 fantastiska dagar framför dig.............(jag skall följa dig på avstånd).....!!

3 kommentarer:

elsamarianne sa...

Så idag är den första av mina 365 som ska bli det kommande året.
Tänk vilket privilegium man har, när man har möjlighet att drömma, planera och fantisera och sen kanske uppfylla det.
En dröm är en dröm så länge den inte är uppfylld. En uppfylld dröm har inte samma känsla, hur bra den än är...
Sant? Trist? Ja kanske...
ha en skön lördagkväll
kram elsamarianne

ewa-christine sa...

TAck esamarianne för din kommentar. Lika kul att läsa varje gång.........

Lillemor sa...

Att vilja är nog den allra viktigaste drivkraften för att nå sina mål - man skulle kunna tro att vela är ett besläktat ord, men så är det inte...