söndag 29 april 2012

Förändringens vind blåser......

Rubriken behöver nog en förklaring...........

Jag har bloggat / dokumenterat / filosoferat här ett antal år nu. Jag har också ett fotoalbum på nätet och jag har funderat fram och åter om jag skall ha en hemsida........allt detta tar tid. Massor av tid som har varit både glädjerik och utvecklande.

Det har blivit tre separatutställningar och jag har medverkat i ett antal samutställningar och även detta har varit inspirerande, och tidskrävande. Samt workshops, kurser och inspirationsögånblick här i min atelje.

Att vara aktiv nästan varenda dag under flera års tid tar tid från annat och det har varit värt denna tiden. Men nu är jag inte lika "hungrig" längre. Det har gått tio (10) år sedan jag började mitt "nya liv" och nu vill jag njuta frukterna av detta.

Min ambition har inte varit att få en massa kommentarer på bloggen någonsin, men jag vet att många följer mig, det har jag fått bekräftat via mail, och till alla er säger jag; tusen, tusen tack för alla härliga hejarop, underbara mail, och framförallt den glädje de har skänkt mig.

Så nu kommer vi att mötas mycket mer sparsamt.............

Vill också önska en fin helg, själv skall jag fira både 18 år och 40 år och 50 år.........tänk vad tiden går fort!

4 kommentarer:

gunnelsvensson sa...

Lycka till med fortsättningen! Då och då sätter man punkt, tar en ny riktning osv. Jag tror att det måste vara så för att utvecklas, så man inte bara går i "rundgång"

ewa-christine sa...

Helt rätt..........

Ingrid sa...

Jag säger också lycka till och TACK för all inspiration och kloka ord på vägen.............

ewa-christine sa...

Det slutar inte men blir mer sparsamt.........tack själv Ingrid!