onsdag 23 november 2016

En berättelse över tid...


Hej jag heter Ewa och jag har en syster hon heter Christine, henne får du träffa i morgon.

Vi har ett band mellan oss, låt mig försöka förklara. Ewa-Christine mellan Ewa och Christine finns ett tankestreck. Detta tankstreck har haft många betydelser genom livet. Bland annat så har dom duellerar, dom har diskuterat och dom har funderat. Ewa den mer utåtriktade och Christine den mer introverta. Som barn så blev det många kollisioner en del ropade Ewa, andra Ewa-Christine, och ytterligare några som tyckte det var besvärligt "Kina". Detta med dubbelnamn, att vara dubbelhänt, att ha dubbla intressen och allt som har med det dubbla har varit många krockar som för med sig insikter och möjligheter, men också hinder och stökigheter.

Ewa älskar det abstrakta, det oförutsägbara, det spännande och nytänkande och hon är nyfiken och full med upptåg. En del känner igen sig, andra inte alls. Det viktigaste enligt Ewa är att stå med båda fötterna på jorden som hennes mamma sa och därför fick hon ett "w" i sitt namn.

Som barn så gick Ewa-Christine alltid klädd i vita kläder och hennes mamma tyckte det var fint och visst blev de smutsigt men lugn, det fanns alltid byten. Vit pälsmössa, vit päls (kanin) och vita strumbyxor, vita känger eller vita skor, Ewa gillade också spetsar och guld........

fors. följer

Inga kommentarer: