söndag 4 oktober 2009

En söndagsbetraktelse..............

Varför bloggar jag? Den frågan har jag fått många gånger. Mitt svar är samma idag som tidigare. Jag bloggar för att dokumentera. Men också för att visa upp det som jag arbetar med. Det som stimulerar och motiverar mig. Också för Att visum upp det som jag Arbetar med. Det som stimulerar och motiverar mig.
Jag har en anledning till. Dagens samhälle och dagens barn lever vid datorerna och det är ett sätt att nå den unga generationen. Jag vet att mina barnbarn är inne och läser min blogg utan att göra "avtryck" och på så sätt lär de känna en annan sida av sin mormor.
Men jag bloggar också för mitt personliga nöjes skull. Ta kort, skapa kontakter, hitta nya intressanta människor, hitta utveckling är andra bieffekter som bloggandet ger. Dessutom så lär jag mig att använda min engelska (även om det finns översättningsprogram). Sist men inte minst, jag blir en "hejare" på att hantera olika dataprogram som tillhör bloggandet.
Så jag kommer att fortsätta att blogga och på sikt också aktivera min andra blogg. Men en sak i taget.
Så ha en skön söndag och njut av att hösten är här, med många fina upplevelser och härliga söndagspromenader!!


4 kommentarer:

annicka sa...

jamen vilken positiv reklam för bloggandet!! Håller med!

Mimi sa...

Ja, du har rätt bloggandet är relativt utvecklande. Underbart vackra vita rosor. Är det måntro schneewittchen? (Osäker på stavningen)

LOVE STITCHING RED sa...

Beautiful roses :o)

Gunnels blog sa...

Ja, det är rätt, smatidigt som jag ibland tycker att det tar för mycket av min tid.............