söndag 5 januari 2014

Nytt år, nya utmaningar och nya glädjeämnen…..

Nytt år 2014
Varje nytt år så gör jag ett "års-hjul" som skall symbolisera året som kommer. Så gjorde indianerna och så gör jag sedan flera år tillbaka. Det är både spännande och utmanande. Ett år gjorde jag det tillsammans med flera andra och det hade också sin tjusning att dela med sig. Men de flesta åren har jag varit ensam i mitt arbete. Jag har sparat alla mina "års-hjul". I år är det ett speciellt som sitter så att jag kan se det hela året och på det finns också en amulett som jag fick när jag föddes. Här har jag lägt in tankar idéer, men också upplevelser och funderingar. Det känns viktigt att göra och när jag nu står så här i början på året så inser jag att det är fullt av möjligheter.

En av de första saker som jag satte in var att foccusera och vara mer målinriktad i mitt arbete och därför la jag en handlingsplan för de kommande 12 månaderna som känns både viktig och rolig. Jag är övertygad om att detta blir ett otroligt år som kommer att generera många nya utmaningar och många nya utvecklingsmöjligheter. Min mamma sa vi kan alltid bära kunskap det är aldrig för tungt. Det stämmer, så med facit i hand och foccus i sikte så blir det ett år av många klargörande och färdigställanden.

Att ha nyårslöften passar inte mig, men att ha mål och delmål är enklare. Det bästa med mål är att det för den invigde vet att det skall vara lustfyllt och då är de lättare att nå.

Degens Bild är upptakten till en linne-panel som jag skall ha i ett av rummen. Jag tror det blir en vacker sådan eftersom det är god kvalité och fin färg.

Jag kommer inte att vara så flitig i mitt bloggande som tidigare, utan mer sporadiskt när jag känner för det. Det är också en del av den foccusering som jag har bestämt mig för.

Ha en fin Trettonhelg……….

Inga kommentarer: